Mat og drikke på Memurubu

bespisning.png

Fjellrestaurant

I fjellrestauranten serverer vi frokost og treretters middag til alle, både til overnattingsgjestene våre og til dem som kommer innom for et godt måltid.

Frokosten serveres fra 08.00 til 09.00. Hvis vi har mange gjester, kan frokosten starte tidligere. Frokostbuffeen består av mat som gjør deg rustet til en god dag i fjellet, for eksempel hjemmelaget grovbrød, havregrøt og et godt utvalg oster, syltetøy, fisk og kjøttpålegg. Mye av frokosten lager vi selv på hytta med lokale råvarer både fra nærområdet og fra resten av Gudbrandsdalen. Lag en solid nistepakke til turen, og fyll termosen med varmt vann, te eller kaffe.

Treretters middag
Når du kommer ned fra dagens fjelltur, rekker du å slappe av litt og ta en dusj før middagen, som vanligvis serveres klokken 19.00. I høysesong har vi to bordsettinger. Vi serverer treretters middag alle dager, og vi tilbyr varierte og lokale menyer med fisk, spekemat, karbonater, elg og rein. Hos oss skal du alltid få god og smakfull mat, og du skal alltid få servert rause porsjoner.

Fjellkafé

Ta turen innom vår fjellkafé når du er på vei til eller fra Besseggen. Vi tilbyr god drikke og småretter.

Fjellkafeen er et godt sted å slappe av før eller etter turen over Besseggen. Vi tilbyr kaffe, vafler, småretter, sjokolade og drikken du lengter etter i de harde bakkene opp og ned fra eggen. På ruskedager kan du sitte inne, og i finvær kan du sitte ute. Samme hva du velger, vil du ha panoramautsikt til fjellet og Gjende.

Hvis du mangler utstyr til turen, kan du også besøke vår lille kiosk hvor du finner nyttige ting til fjellturen.